Για το ερχόμενο καλοκαίρι…

Η βελτίωση του Κώστα Παπανικολάου μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τους ανθρώπους των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποί σύμφωνα με την εφημερίδα «Oregoninan», σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον νεαρό άσο των Ερυθρολεύκων, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από τους Νικς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εμφανίσεις του Παπανικολάου στην Euroleague έχουν εντυπωσιάσει τους Αμερικάνους που σκέφτονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 22χρονο φόργουορντ.

Στη συνέχεια επισημαίνεται πως οι Αμερικανοί έχουν εντυπωσιαστεί από την τρομερή βελτίωση του παίκτη ειδικά στα τρίποντα, όπου αρχικά οι αναλυτές τον θεωρούσαν αδύναμο και εκείνος φέτος έχει… τρελάνει κόσμο με το 63,6% που έχει στα τρίποντα στη φετινή Euroleague.

Ο διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο στο συμβόλαιο προβλέπεται ειδικός όρος για το ΝΒΑ, στον «κόσμο» του οποίου αναμένεται να βρεθεί σύντομα, αν συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση…

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.