http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110313/engine/pegasus_LARGE_t_1041_96786502_type11104.jpgΟι αναρτήσεις του Γιώργου Τζαβέλλα στο προφίλ του στο Twitter έδωσαν τις τελευταίες ώρες τροφή για σχόλια και σενάρια περί πιθανής μετακόμισης του στον ΠΑΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν στις 23 του μήνα, όπου ο πρώην άσος του Πανιωνίου και της Αΐντραχτ ανέβασε στο προφίλ του στα γαλλικά το «sans aucun respect et n’ a plus mon respect…», ελληνιστί πως «χωρίς κανένα σεβασμό, δεν έχω πλέον κανένα σεβασμό». Και αρκετοί έσπευσαν να τον ρωτούν με tweet αν αυτό έχει αποδέκτη τον τεχνικό των Μονεγάσκων, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Και αφού έγινε αυτή η ανάρτηση, ακολούθησε νέο tweet με γνωστό λαϊκό τραγούδι του Πάνου Κιάμου που ήταν επί της ουσίας αυτό που άναψε φωτιές για πιθανή μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Τζαβέλλας ανέβασε το τραγούδι: «Μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη» και άπαντες αναρωτήθηκαν αν, πράγματι, πάει προς Θεσσαλονίκη με τον Ελληνα διεθνή να μην δίνει απάντηση.

Είναι, πάντως, γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να βγει τον Γενάρη στην αγορά για αριστερό μπακ, αφού είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει άμεσα στη Γερμανία και δη στη Λέβερκουζεν παρά την απόκτησή του Μπένις και έτσι μένει μόνο με τον 36χρονο, Λίνο. Ετσι ο ΠΑΟΚ με δεδομένα και τα χρήματα που έχει διάθεση να ρίξει ο Σαββίδης δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Τζαβέλλα ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, μιας και έχει καλές σχέσεις με το σύλλογο του Πριγκιπάτου από τον περσινό δανεισμό του Νιμανί.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.