Αιματηρό επεισόδιο με φόνο και αυτοχειρία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο Πέραμα Ιωαννίνων

Σκότωσε υπάλληλο του Σπηλαίου Περάματος και αυτοκτόνησεΈνας 35χρονος, μέλος του Δ.Σ του Γραφείου Σπηλαίου Περάματος, πήγε στο γραφείο ενός 60χρονου που εργάζονταν σαν δημοτικός υπάλληλος στο Ταμείο Είσπραξης Τελών Ύδρευσης του πρώην Δήμου Περάματος και νυν Δήμου Ιωαννιτών.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια 35χρονος αποχώρησε. Ο 60χρονος ανέβηκε στον πάνω όροφο του κτιρίου, πήρε την καραμπίνα που είχε εκεί και βγαίνοντας πρόλαβε τον 35χρονο που τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε.

Στην περιοχή του Περάματος βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας, εποπτεύουν τις έρευνες που άρχισαν, προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος σε αυτή την τραγωδία.

Οι κάτοικοι του Περάματος, στις μέχρι τώρα δηλώσεις, υποστηρίζουν οτι δεν γνώριζαν να υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών και εξετάζονται απο την αστυνομική έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.