Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσκόπησης της Pulse RC: Μπροστά με 4,5% ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Νοεμβρίου 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εφημερίδα «6 ημέρες» – Πτώση για τα κόμματα της συγκυβέρνησης
Σε πτωτική πορεία βρίσκονται τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 4,5% έναντι της ΝΔ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Pulse RC που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 ημέρες».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που διενεργήθηκε στις 22-23 Νοεμβρίου, η ΝΔ λαμβάνει 19%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, το ΠΑΣΟΚ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, η Χρυσή Αυγή 12%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, το ΚΚΕ 5%.

Επιπλέον, σε ερώτηση για τη δόση, σε συντριπτική πλειοψηφία (84%) οι ερωτηθέντες απαντούν ότι ακόμη κι αν καταβληθεί, θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για τα μέτρα.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο ΙΙΙ, η πλειοψηφία (65%) θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε επαρκώς. Σε ερώτηση γιατί δεν διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση, οι ερωτηθέντες απαντούν σε ποσοστό 76% ότι δεν ήταν ικανή ή πρόθυμη.

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 26th, 2012 at 11:46 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply