Πρότεινε στον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει

http://img.protothema.gr/A6BBFBE55E34CE30F6391C2C0D1BAB17.jpgΕπίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τις δηλώσεις του που έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες, και οι οποίες, όπως είπε «δείχνουν σεξιστικό ρατσισμό».

«Δεν τον ήξερα τον Τατσόπουλο, τώρα τον έμαθα που εξελέγη βουλευτής» είπε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο κ. Πάγκαλος και πρότεινε στον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Δεν μπορεί ο κύριος αυτός να κάθεται στα έδρανα της αριστεράς. Η δήλωση του είναι κτηνώδης και υποτιμητική για τις γυναίκες. Δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο καθένας έχει στιγμές εξάρσεως. Βγάζει ό,τι έχει. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που είπε καθώς και το ότι ένας τέτοιος άνθρωπος κάθεται στα έδρανα της Βουλής» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ απόρησε «πως δεν τον έχουν πετάξει με τις κλοτσιές τον έξω από τη Βουλή».

Όσον αφορά στην περιβόητη φράση του «μαζί τα φάγαμε», ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι δεν είπε «ότι όλοι μαζί κλέψαμε, αλλά ότι όλοι μαζί δημιουργήσαμε το έλλειμμα».

Πάντως, άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος,  έγραψε στο Twitter: «Aκουσα πως ο κ. Παγκαλος, τώρα που έμεινε εκτός Βουλης, αλλά και ΠΑΣΟΚ (;), θέτει υποψηφιότητα για το πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ! Λέω να του πούμε όχι».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.