Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέθανε, αφού έμεινε σε κώμα για 42 ολόκληρα χρόνια (Pics)

Νοεμβρίου 25th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Έπεσε σε κώμα το 1970 – Για τέσσερις δεκαετίες, η οικογένειά της δεν την εγκατέλειψε λεπτό

Η Eduarda O’Bara ήταν μαθήτρια λυκείου και έπασχε από διαβήτη, όταν έπεσε σε κώμα το 1970. Εδώ και 42 χρόνια την φρόντιζε η οικογένεια της στο σπίτι της στο Μαϊάμι.

Οι δικοί της άνθρωποι της διάβαζαν, της έβαζαν μουσική, την γύριζαν κάθε δύο ώρες, την έκαναν μπάνιο και την έτρεφαν με ειδικό σωλήνα.

Ο πατέρας της και η μητέρα της, φρόντιζαν την κόρη τους μέχρι το θάνατό τους. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή το  1976, ενώ η μητέρα πέθανε το 2008. Μετά από τους γονείς το ρόλο τους ανέλαβε η αδελφή της.

Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της η νεαρή μαθήτρια  ζήτησε από τη μητέρα της να μη φύγει από το πλευρό της πράγμα που το έκανε μέχρι να πεθάνει.

Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε με την αδερφή της στο Miami Gardens όπου και τη φρόντιζε.

Ο Kay O’Bara ήταν ένας αφοσιωμένος καθολικός ο οποίος -όπως έλεγε- ένιωθε την  παρουσία της Παναγίας στο δωμάτιο της κόρης του.

news247.gr

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 25th, 2012 at 00:08 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply