Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανέβασαν πάνω από 10 εκατ. φωτογραφίες σε μια μέρα

Νοέμβριος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν… φωτογενής για τις ΗΠΑ και το Instagram

Ανέβασαν πάνω από 10 εκατ. φωτογραφίες σε μια μέραΕξαιρετικές οι επιδόσεις του δικτυακού τόπου Instagram όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή στο Android που βοήθησε να εκτοξευτεί ο αριθμός των χρηστών του. Και να που αυτό έγινε πράξη.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών, που εορτάστηκε την  Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ ήταν αυτή που απογείωσε την υπηρεσία διαμοιράσματος φωτογραφιών. Κατά πώς φαίνεται, η διείσδυση των social media είναι αρκετά μεγάλη στον αμερικανικό πληθυσμό που θεωρούν αυτονόητο να τραβήξουν μια φωτογραφία με το κινητό τους και να τη μοιραστούν αμέσως με χιλιάδες άλλους online.

Όπως αναφέρει το blog του Instagram , οι χρήστες ανέβασαν περισσότερες από 10 εκατομμύρια φωτογραφίες το θέμα των οποίων σχετιζόταν με την εορταστική ημέρα. Μάλιστα στο διάγραμμα που φιλοξενεί το blog του ιστότοπου αναφέρεται ότι ο ρυθμός ανεβάσματος των φωτογραφιών έφτασε τις 226 το δευτερόλεπτο κατά τις πιο πολυσύχναστες στιγμές της ημέρας!

Με αυτό τον τρόπο έσπασε όλα του ρεκόρ αν και οι υπεύθυνοι του Instagram θεωρούσαν ως τώρα ως μεγαλύτερη στιγμή της εταιρείας τους τον τυφώνα «Σάντι», όταν και ανέβηκαν 800.000 φωτογραφίες. Με τον ρυθμό ανάπτυξης του Instagram όμως σε κανέναν δεν θα φανεί περίεργο ένα νέο ρεκόρ τα Χριστούγεννα.

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 24th, 2012 at 11:46 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply