Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης ένας ηλικιωμένος άνδρας, 80 ετών, προχθές το μεσημέρι (λίγο πριν τις 2 μ.μ.), όταν δέχθηκε επίθεση από σκυλί ράτσας πιτ μπουλ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (μέσα στο «στενό», στον πεζόδρομο)!

Ο σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε αρκετά τον άτυχο άνδρα, τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να τον παραλάβει αμέσως το ασθενοφόρο ώστε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κοζάνης!

Οι διερχόμενοι σοκαρισμένοι από το θέαμα κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο και τον άνδρα παρέλαβε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ το «στενό» στο συγκεκριμένο σημείο γέμισε με αίματα, από τον επίθεση του σκυλιού στον ηλικιωμένο!

Σύμφωνα με το…αγριεμένο πιτ μπουλ που επιτέθηκε και δάγκωσε τον 80χρονο ηλικιωμένο, στο στενό των καφέ-μπαρ της Κοζάνης, ανήκει σε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος απουσιάζει στη Θεσσαλονίκη και το είχε δώσει προς…φύλαξη σε φίλο του!

Με τη σειρά του εκείνος το έδωσε για λίγη ώρα σε άλλο…φίλο, ο οποίος και το είχε μαζί του τη στιγμή της επίθεσης!!! Ο πρώτος φίλος του ιδιοκτήτη παρουσιάστηκε στους άντρες της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο, λίγο αργότερα, εξηγώντας πως ο νεαρός που είχε μαζί του το σκυλί φοβήθηκε και έφυγε αμέσως μετά την επίθεση στον ηλικιωμένο.

Αμέσως, λοιπόν, το σκυλί οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο της Κοζάνης για τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς υπάρχει και το θέμα της λύσσας που απασχολεί την περιοχή τις τελευταίες ημέρες.
Όσο για το εάν θα ασκηθεί ή όχι δίωξη, αυτό θα εξαρτηθεί και από τον ίδιο τον 80χρονο, στον οποίο έγιναν αρκετά ράμματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου και παραμένει προσωρινά για νοσηλεία.

Φυσικά, παραμένει το ερώτημα και σε…ποιόν εκ των τριών θα ασκηθεί η όποια δίωξη, καθώς πρόκειται για μια μάλλον…ασυνήθιστη περίπτωση!

Παναγιώτης Πλιάτσιος στον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.