http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/AF5BF0CA70883E9723CF1D9DF936728D.jpg«Πολύ βαριά» προσβεβλημένος αισθάνθηκε ο Ινδός από την πράξη της 17χρονης γειτόνισσάς του, που χρησιμοποίησε την αυλή του ως τουαλέτα ώστε να πυροβολήσει και να σκοτώσει την έφηβη και να τραυματίσει την 40χρονη μητέρα της.

Μετά το περιστατικό, που έγινε σε συγκρότημα κατοικιών στο Νέο Δελχί, ο δράστης εξαφανίστηκε. Η οικογένειά του επικαλέστηκε προσβολή της τιμής του.

Η 17χρονη Μπινού και η 40χρονη μητέρα της Σαντμάνι συνάντησαν χθες τον άντρα έξω από το σπίτι του.

«Οι δύο οικογένειες μένουν στο ίδιο συγκρότημα και οι δύο γυναίκες για να τον προσβάλλουν ούρησαν κοντά στην εξώπορτα του σπιτιού του δράστη με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν με τον άνδρα που επέστρεψε με πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Γείτονες και συγγενείς δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τίποτε για διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών, αλλά θεωρούν ότι η πράξη των γυναικών πρόσβαλε «θανάσιμα» τον δράστη που αντέδρασε «θανατηφόρα».

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στην Ινδία οι μισοί από το σύνολο του 1,2 δισεκατομμυρίου κατοίκων της δεν έχουν τουαλέτα στο σπίτι τους και ουρούν δημοσίως, παρότι αυτό απαγορεύεται και έχουν θεσπιστεί διάφορες ποινές για τους παραβάτες, ανάμεσά τους και η διαπόμπευση με τύμπανα και σφυρίχτρες, όταν γίνονται αντιληπτοί από την αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.