Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου το Ζάππειο Κολυμβητήριο!

Νοεμβρίου 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε απόγνωση οι κολυμβητές και πολίστες εθνικών ομάδων

Κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου το Ζάππειο Κολυμβητήριο!Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης η είδηση ότι το Ζάππειο Κολυμβητήριο αναστέλει τη λειτουργία του επ’ αόριστον.

Η αθλητική εγκατάσταση όπου προπονούνται κλιμάκια των εθνικών ομάδων κολύμβησης αλλά και  ανοικτής θάλασσας, μεταξύ των οποίων οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Σπύρος Γιαννιώτης και Μαριάννα Λυμπερτά, οι εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων ενόψει των παγκόσμιων πρωταθλημάτων του Περθ, αλλά και οι ομάδες πόλο του Παναθηναϊκού και του ΝΟ Χίου (η πλειονότητα των παικτών της) έκλεισε σήμερα τις πόρτες της στους αθλητές λόγω έλλειψης πετρελαίου. Παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης πετρελαίου λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν έχει βρεθεί λύση.

Το κολυμβητήριο του Ζαππείου ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην πολίστας κ. Σπύρος Καπράλος. Η ΕΟΕ επικαλείται την έλλειψη οικονομικών πόρων λόγω περικοπής των προϋπολογισμών της και σηκώνει τα χέρια ψηλά όσον αφορά τη λειτουργία της σημαντικότερης αθλητικής εγκατάστασης που βρίσκεται στη δικαιοδοσία της.

Μέχρι στιγμής, βοηθούντος και των ήπιων θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το κολυμβητήριο λειτουργούσε αφού το νερό της πισίνας ζεσταίνονταν με το πετρέλαιο που υπήρχε από πέρυσι. Από τη στιγμή όμως που τα περυσινά αποθέματα εξαντλήθηκαν οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας του.

Τζούστας Γιάννης

Διαβάστε και: Δημοσθένης Κουπτσίδης στον Star-Fm 933: Το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο…

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 23rd, 2012 at 10:15 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply