Με την ψυχολογία στα ύψη και γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός ρίχνεται το βράδυ στην μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα την Μάριμπορ. Οι πράσινοι έχουν λιγοστές ελπίδες πρόκρισης ωστόσο με τον Χουαν Ραμον Ρότσα στο τιμόνι δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μάλιστα ζήτησε ενότητα και στήριξη από τον κόσμο προκείμενου να έρθουν καλύτερες ημέρες:

“Πρώτο μέλημα να βελτιώσω την εικόνα του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ο κόσμος έφυγε με κάποιο χαμόγελο.. Ξέρουμε  την βαθμολογική κατάσταση και πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ματς αυτά για να βελτιωνόμαστε γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρουμε τι περιθώριο έχει. Την Κυριακή φάνηκε μια εικόνα καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Επειδή είμαστε σε σωματείο με πάρα πολύ πλούσια ιστορία, θέλουμε μια ελκυστιομάδα, με πρωτοβουλίες, που θα παίζει ποδόσφαιρο που θα αρέσει στον κόσμο και θα έχει αποτελέσματα. Ελπίζω βήμα- βήμα να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Είμαι μόνιμα στην ομάδα από τις 19 Δεκεμβρίου του 1979. Πολλά χρόνια. Ζήσαμε καλές και κακές στιγμές. Ίσως ο κόσμος εκτιμάει κάποια πράγματα και η έκφραση αγάπης προς το πρόσωπό μου θέλω να επεκτείνεται στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί παίζουν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας κυρίως έως την έναρξη του αγώνα. Να βοηθήσει και ο καιρός να έχει περισσότερο κόσμο από προηγούμενα ματς. Το χρειαζόμαστε και εμείς και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι γιατί τα εσωτερικά προβλήματα είναι τα μεγαλύτερα. Είναι σαν εμφύλιος που όλοι χάνουν. Γι’ αυτό όλοι ενωμένοι ο καθένας από την πλευρά του να βοηθήσουμε το σωματείο για να δούμε καλύτερες μέρες”.

Σύνθημα νίκης από τον Μαυρία

Ο Χάρης Μαυρίας που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα της νίκης: “Σίγουρα η νίκη με τον ΠΑΟΚ μας δίνει ψυχολογία αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Η Μάριμπορ πιστεύω ότι θα παίξει όπως στο πρώτο ματς, επιθετικά αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε δεν νομίζω να έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ετοιμαζόμαστε μέσα από τις προπονήσεις και ψυχολογικά για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει μόνο για τη νίκη και να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο”.

Megatv.com

Στον άλλο αγώνα του 10ου ομίλου στη Ρώμη, η πρωτοπόρος Λάτσιο θα υποδεχτεί την Τότεναμ (20.00 NS 1). Η βαθμολογία: Λάτσιο 8, Τότεναμ 6, Μάριμπορ 4, ΠΑΟ 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.