Ακούστε τη συνέντευξη

Για το «πλεονάζον» προσωπικό αλλά και για την ένταξη όλων των υπαλλήλων αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε καθεστώς διαθεσιμότητας, που αναφέρεται σε εγκύκλιο που εξέδωσε χθες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, μίλησε την Πέμπτη (22/11)στον Star- Fm 933, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης :

«Σεβόμαστε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να μην στείλουμε στο υπουργείο τη λίστα των υπαλλήλων που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου που ζητά το υπουργείο, και είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους» δήλωσε ο Δήμαρχος αναφέροντας  πως: «Ιδιωτικά και όχι από τη διοίκηση του Δήμου, εστάλη μόνο ο αριθμός των υπαλλήλων που είναι 14, εκ των οποίων οι 7 ΑΜΕΑ.. Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στον Δήμο. Στην καθαριότητα που είναι αρμόδια για 104 οικισμούς αλλά και την πόλη εργάζονται μόνο 18 άτομα… Δεν μπορεί να αποφασίζουν κάποιοι για μας χωρίς εμάς» …

Ο Δήμαρχος  χαρακτήρισε την εγκύκλιο εκβιαστική…

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.