Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30/11/2012, οι εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γρεβενών (Α.Λ.Π.).,με θέμα: «Σωματική & ψυχική Υγεία».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alp.edu.gr.

Για όσους δεν έχουν  πρόσβαση στο ίντερνετ, δίδεται η  δυνατότητα προεγγραφής τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6936492842, διατηρώντας  έτσι το δικαίωμα προτεραιότητας για εγγραφή, την οποία και θα επιβεβαιώσουν προσερχόμενοι προσωπικά από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου (ώρες 10:00 – 14:00), στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, (13ης Οκτωβρίου 1).

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά  προτεραιότητας ενώ σε περίπτωση  συμπλήρωσης του προβλεπόμενου  αριθμού θέσεων, οι εγγραφές θα κλείσουν νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.