ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης στους φορείς και τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών με θέμα την πρόσφατη φημολογία περί καταργήσεων και συγχωνεύσεων Τμημάτων του Παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 21/11/2012 και περί ώρα 18:00, ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων “Πέτρος Σούλης” του Διοικητηρίου της Π.Ε  Γρεβενών.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας με τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής που θα μεταβεί στην Αθήνα για να συναντήσει και να εκθέσει στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, με την καθοριστική συνδρομή βεβαίως του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, τους λόγους για τους οποίους τα Τμήματα του Παραρτήματος του ΤΕΙ στα Γρεβενά πρέπει να παραμείνουν στην περιοχή και να αναβαθμιστούν.

Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους οι φορείς της περιοχής και ειδικότερα: οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ματθαίος Αδάμος, κ. Ι. Γιάτσος, κ. Ι. Χάτσιος, κ. Δ.  Ψευτογκάς, κ. Σ. Κουρέλλας, ο  Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος  Ασημόπουλος, ο  Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών κ. Γρ. Λόλας, ο Δ/της Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Γ. Νάστος, ο Δ/της Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Θ. Λιάμπας, η Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Δ. Καραθάνου, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κ. Ουζουνίδης, ο Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Σ. Κουρέλλας, ο Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Ν. Ράμμος, ο Πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών και Ειδών Εστίασης-Καφενειών και συναφών επαγγελμάτων Γρεβενών κ. Γρ. Τσαπατσάρης, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Γρεβενών κ. Λ. Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Γρεβενών κ. Λ. Πόραβος, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί Γρεβενών κ. Γ. Κλεισιάρης, Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Εκπρόσωπος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συλλόγου Παραρτήματος Γρεβενών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι πολιτευτές κ. Απ. Τσένης, κ. Κ. Ταταρίδης, κ. Σ. Εταιρίδης και κ. Χρ. Βσιλόπουλος καθώς και πλήθος πολιτών.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.