Ο νέος προπονητής της χανιώτικης ομάδας
http://img.protothema.gr/B5D6E11807CCA38DBD64125BF123C8C7.jpgΆμεσα καλύφθηκε το κενό που άφησε ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου στον πάγκο του Πλατανιά.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι από χθες ο νέος προπονητής της χανιώτικης ομάδας και σήμερα αναμένεται στα Χανιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της περιόδου και να έχει την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα που θα κοουτσάρει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στον Άγγελο Αναστασιάδη είχε γίνει πρόταση και το καλοκαίρι. Τώρα ήρθε σε περίοδο που ο Πλατανιάς περνάει κρίση αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα βρει τις λύσεις για να οδηγήσει την ομάδα με βεβαιότητα στις επιτυχίες.

Εχει αποδείξει στο παρελθόν από τις ομάδες που πέρασε ότι τις ανεβάζει και τις κάνει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Τελευταίο παράδειγμα, πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που όχι μόνο παρέμεινε στην κατηγορία, αλλά έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Κλείνει τα στεγανά στα αποδυτήρια, δουλεύει με ασκητική προσήλωση και μπορεί να συσπειρώσει μια ομάδα που έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

Παίρνει το 101% των δυνατοτήτων απ’ τους ποδοσφαιριστές, γιατί μιλάει τη δική του ποδοσφαιρική γλώσσα.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.