Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εκ μέρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» προσκαλεί:

1. άνεργους ή άνεργες, και,

2. πτυχιούχους κάτω των 25 ετών που ενδιαφέρονται για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και για υποβοήθηση στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ακολούθως υποβοήθησής τους για το ξεκίνημα της επαγγελματικής  τους καριέρας, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος/η  μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα γιατί οι θέσεις των ανέργων είναι περιορισμένες.
  2. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα καταρτίσει, όσους επιλεγούν παρέχοντάς τους εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ  ανά ώρα εκπαίδευσης (5€/ώρα), θα συμβουλεύσει και θα υποστηρίξει ανέργους είτε για να στελεχώσουν επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης είτε για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
  3. Επίσης η Α.Σ. «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα φέρει σε επαφή τους ανέργους με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες.
  4. Τέλος, θα τους εντάξει σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής τους επιχείρησης.

Tο πλήρες κείμενο της προκήρυξης και η αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα βρίσκονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.sbbe.gr/m2/topsa.asp

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες  του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) (αρμόδια κα Χρύσα Πάνου, αριθμ. τηλ. 2310539817 εσωτ.210, e-mail: ch.panou@sbbe.gr).

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και απασχόληση στη μεταποίηση» χρηματοδοτείται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενθαρρύνοντας την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στον τομέα της μεταποίησης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης», η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Θεσσαλονίκη, 21 Νοεμβρίου 2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.