Με προορισμό τη Γερμανία πέταξε το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός. Το ρεντεβού της Τετάρτης με τη Σάλκε δεν έχει πλέον για τους «ερυθρόλευκους» το άγχος της ευρωπαϊκής… επιβίωσης ωστόσο όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας και ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα παρουσιαστεί με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει… ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Αρχικά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για τις διαφορές που έχει το παιχνίδι της Τετάρτης (21/11) με τους «μπλε» σε σχέση με το πρώτο ματς: «Σίγουρα υπάρχει διαφορά. Τότε εμείς δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και δεν είχαμε και ρυθμό. Τώρα εμείς πάμε στον αγώνα προερχόμενοι από νίκη, ενώ η Σάλκε προέρχεται από ήττα. Σίγουρα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα και αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απάντησε: «Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο 20λεπτο και στην συνέχεια να δούμε που θα πρέπει να στηριχθούμε στο παιχνίδι μας. Αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πιο… άνετοι στα επόμενα ευρωπαϊκά ματς, καθώς επί της ουσίας έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον το Europa League, υποστήριξε: «Είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν θα έχουμε άγχος. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστούμε χαλαροί απέναντι στην Σάλκε. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να μείνουμε στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: «Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη και κίνητρο. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.