Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Γερμανοί βουλευτές πηγαίνουν παντού τζάμπα!

Νοεμβρίου 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την κάρτα απεριόριστων διαδρομών των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Die Bahn) και μάλιστα για την πρώτη θέση, θα μπορούν στο έξης να χρησιμοποιούν τα μέλη του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου, ακόμη και για τις ιδιωτικές τους μετακινήσεις.

Την σχετική τροποποίηση στον κανονισμό του κοινοβουλίου έφερε στο φως το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”, το οποίο επισημαίνει ότι μέχρι προχθές οι βουλευτές μπορούσαν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους μόνο για επαγγελματικά ταξίδια. «Δεν υπάρχει ούτε αφορμή αλλά ούτε και η δυνατότητα να ελέγχουμε τις κάρτες», δήλωσε στο περιοδικό εκπρόσωπος της διοίκησης της Μπούντεσταγκ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλυφθεί από την “Bild” ότι ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία Πέερ Σταινμπρουκ χρησιμοποιούσε την κάρτα «ελευθέρας» του προκειμένου να μεταβαίνει με το τρένο στον τόπο όπου πραγματοποιούσε ομιλίες για τις οποίες αμειβόταν και δεν ζητούσε οδοιπορικά από τους διοργανωτές των ομιλιών.

www.newsit.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 19th, 2012 at 09:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply