Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, αναζητείται 53χρονος

http://4.bp.blogspot.com/--zpGjE84rIE/UKiiYB29wVI/AAAAAAABIa8/Fn_dnXG9x0I/s1600/katasxemeno+ayt-to+18-11-2012.JPGΣυνελήφθησαν το Σάββατο (17-11) το απόγευμα, στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας (53 και 27 χρονών), για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος οδηγός από κοινού με τον 27χρονο συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού που θα τους κατέβαλε 59χρονος ημεδαπός, τρεις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας (20, 24 και 29 χρονών), προκειμένου να εργαστούν στο ποιμνιοστάσιο του 59χρονου, σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και
• οχτώ (8) κινητά τηλέφωνα

Ο 53χρονος δεν συνελήφθη και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.