Με το… «έτσι θέλω»
Με το… «έτσι θέλω»Μπορεί να αγωνιζόταν από το 22’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σερφά, όμως ο Πανθρακικός έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη αφού έμεινε το 0-0.

Με εννέα τελείωσε η Ξάνθη, αφού αποβλήθηκε ο Φλίσκας στο 75’, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας ο Ντάνι.

Σπουδαία ευκαιρία στο τέλος για την ομάδα του Δερμιτζάκη με τον Μπαϊκαρά, όμως ο Λοντίγκιν έσωσε την ομάδα του.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπήρχαν για καμία από τις δύο ομάδες. Με αυτό το σκεπτικό μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Δερμιτζάκη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έφτασε και δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει. Η ασυνεννοησία του Κάκου με τον Σερφά για ένα… σορτσάκι, έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτης της Κομοτηνής και εκεί τα πάντα άλλαξαν.

Από το 22’ οι Ξανθιώτες εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, στρίμωξαν τον Πανθρακικό στα καρέ του και προσπάθησαν να σκοράρουν. Η… αναμενόμενο κίνηση του Δερμιτζάκη να αποσύρει τον Βαϊρουά και να περάσει τον Μελίσση στο κέντρο της άμυνας, «έκοψε» τον Παπαδόπουλο, από την υπόλοιπη ομάδα και το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε με… κόπο για τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη πλευρά, Πλατέλλας και Μαρσελίνιο έδειχναν ικανοί να κάνουν την ζημιά.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το μισό του πρώτου. Η Ξάνθη είχε την μπάλα στα πόδια της, «έτρεχε» τον κουρασμένο, όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως δεν μπορούσε να πατήσει στη περιοχή και φυσικά να απειλήσει τον Κουτσόπουλο. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Δερμιτζάκη έδιναν την μάχη τους με τον Παπαδόπουλο να τα βάζει με όλη την άμυνα της Ξάνθης και να προσπαθεί για το καλύτερο.

Το πείσμα του Παπαδόπουλου έφερε την αριθμητική ισορροπία. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του στο 75’ κέρδισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να πιέσει παραπάνω και φυσικά να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Αυτό έγινε πιο έντονο από την στιγμή που ο Ντάνι, αποχώρησε τραυματίας και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Μάλιστα, ο Μπαϊκαρά θα μπορούσε να δώσει το τρίποντο στους «πράσινους» αλλά ο Λοντίγκιν κράτησε το μηδέν στο 89’.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη – Πανθρακικός για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μπέρτος (46’ Νάκας), Βάλλας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας (46’ Μαρίν), Μάνταλος, Μαρσελίνιο (68’ Ράνος), Μαρσκόφσκι.

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Ονουάτσι, Γούτας.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Καστσελάν, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (36’ Μελίσσης), Λουσέρο (75’ Μουνάφο), Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Στάθης, Κυβελίδης, Γωνιάδης, Πρίττας.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρα)
Βοηθοί: Ακριβός (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)
Γήπεδο: Πηγάδια

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.