Ο Μέσι πέρασε τον Ντι Στέφανο (Video)!

Μια συμφωνία-μαμούθ με την Qatar Airways κατάφερε να πετύχει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τα επόμενα χρόνια την ακριβότερη φανέλα στον κόσμο.

Ο ισπανικός σύλλογος έδωσε τα χέρια με την Qatar Airways που θα ντύνει την Μπαρτσελόνα για τα επόμενα έξι χρόνια έναντι του μυθικού ποσού των 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τη συμφωνία αυτή οι «μπλαουγκράνα» θα βάζουν στα ταμεία τους 31,2 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου τρία περισσότερα από την δεύτερη στη σχετική κατηγορία Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπαρτσα νίκησε 3-1 τη Σαραγόσα με δύο γκολ του Μέσι, ο οποίος έφτασε τις 55 φορές που έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω (54 ο Ντι Στέφανο)…

Καθώς περνάνε οι αγωνιστικές, στη Μπαρτσελόνα θα αρχίσουν να αισθάνονται πως βιώνουν το ίδιο ξανά και ξανά. Νίκη με γκολ Μέσι και τον Βαλδές να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Αυτό είναι το μόνιμο σενάριο στα φετινά παιχνίδια της στην Πριμέρα και επαναλήφθηκε και κόντρα στη Σαραγόσα, η οποία υποτάχθηκε και αυτή με 3-1. Ωστόσο, η νίκη των Μπλαουγκράνα, η 11η σε αυτό το σερί των 12 αήττητων αγώνων, δεν αποτελεί είδηση. Εχει φροντίσει όμως ο Αργεντινός κοντοστούπης να πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα με ένα ξεχωριστό επίτευγμα.

Ο Μέσι έχει βαλθεί να ξεπεράσει τους πάντες. Την προηγούμενη κόντρα στη Μαγιόρκα άφησε πίσω του τα 75 γκολ του Πελέ σε μία ημερολογιακή χρονιά (το ρεκόρ το έχει ο Γκέρντ Μίλερ με 85) και τώρα έκανε κάτι αντίστοιχο με τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έφτασε τα 55 ματς στα οποία έχει βάλει από δύο τεμάχια και πάνω (40 νταμπλ, 13 χατ τρικ, 2 καρέ), με την Ξανθιά Σαΐτα να έχει 32 νταμπλ, 18 χατ τρικ και τέσσερα καρέ! Μπροστά του στη σχετική λίστα βρίσκεται πλέον μόνο ο περίφημος matador της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Τέλμο Θάρα.

www.gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.