Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς θέσεις σε ένα αεροπλάνο (Video)

Νοεμβρίου 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ποιοι θα τη γλυτώσουν σε περίπτωση σύγκρουσης
http://www.newsbeast.gr/files/temp/42069480A3300331DB9B14CF17F66404.jpgΠολλές φορές οι επιβάτες στις οικονομικές θέσεις των αεροπορικών εταιρειών αναρωτιούνται πώς θα ήταν αν ταξιδεύανε στην πρώτη θέση, για να απολαύσουν τα προνόμια που τους διασφαλίζει το πιο ακριβό εισιτήριο, όπως τα μεγαλύτερα καθίσματα και το διαφορετικό μενού.

Αν δείτε όμως το παρακάτω βίντεο του Channel 4 ίσως αλλάξετε γνώμη…

Το κανάλι μετέδωσε ένα ντοκιμαντέρ για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πρόσκρουσης ενός Boeing 727 που εκτελούσε αναγκαστική προσγείωση..

Το πείραμα έγινε στη μεξικανική έρημο και το πόρισμα έδειξε ότι… όσοι κάθονταν στις πίσω θέσεις του αεροσκάφους είχαν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν μιας σύγκρουσης.


Το αεροσκάφος πιλοτάριζε πιλότος ο οποίος χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης λίγο πριν τη συντριβή.

Οι εικόνες κάμερες που χρησιμοποιήθηκαν εντός και εκτός του αεροσκάφους «μιλούν» από μόνες τους.

Η πιο επικίνδυνη σειρά, όπως διαπιστώθηκε, σε κάθε αεροπλάνο είναι η 7η, αφού σε περίπτωση πτώσης όλοι οι επιβάτες της 7ης σειράς δεν πρόκειται με τίποτα να τη γλιτώσουν!

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 17th, 2012 at 18:12 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply