Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι ταξιτζήδες επιτίθενται στην κυβέρνηση

Νοεμβρίου 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Προειδοποιούν για κοινωνική αναταραχή με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό

Οι ταξιτζήδες επιτίθενται στην κυβέρνησηΝα αναλάβει την ευθύνη για την επερχόμενη «κοινωνική έκρηξη» των ταξιτζήδων καλεί την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων, η οποία σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά καταγγέλλει ότι «η συνεργασία τρόικας – επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία».

Σημειωτέον ότι η επιστολή απευθύνεται και προς τον υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), κ.  Γιώργο Τελώνη και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε την τρόικα και να επιβάλλετε ποινές εκτέλεσης για όποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλετε. Γνωρίζουμε ότι , την ίδια ώρα που οι αυτοκινητιστές ταξί δίνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς πανηγυρίζετε αφού εξασφαλίσατε και το παντεσπάνι σας» σημειώνουν οι αυτοκινητιστές.

Απευθυνόμενοι στο προεδρείο του ΣΕΤΕ και του HATTA οι ιδιοκτήτες ταξί επισημαίνουν ότι «όταν ο μισός κλάδος θα εργάζεται, ο άλλος μισός θα είναι έξω από τις επιχειρήσεις σας ελέγχοντας τη νομιμότητα του  -κλεμμένου μας – έργου σας και απαιτώντας συσσίτιο για μας και τις οικογένειές μας».

Και συμπληρώνουν: «Αν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί, μπορείτε να ζητήσετε από τους προστάτες σας, Ολγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη να στείλει τα ΜΑΤ για να μας εκτελέσουν και κυριολεκτικά. Ισως χρειαστεί να αναλάβετε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά μπροστά στο παντεσπάνι που σας χάρισε η κυβέρνηση αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά» σημειώνουν οι ταξιτζήδες.

«Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην σας χαλάει χατίρι και αφού οι επιθυμίες σας είναι διαταγή γι αυτήν (την κυβέρνηση) ας αναλάβει και την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη» καταλήγουν.

Χεκίμογλου Αχιλλέας

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 17th, 2012 at 10:45 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply