Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Νοέμβριος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

39 χρόνια μετά τον ξεσηκωμό της ελληνικής νεολαίας ενάντια στη Δικτατορία, το μήνυμα εναντίωσης στον ολοκληρωτισμό και της μάχης για τη δημοκρατία, παραμένει.

Σήμερα τιμούμε τον αγώνα της νεολαίας για την κατάκτηση της δημοκρατίας, αλλά παράλληλα ζούμε τις συνέπειες της συμμετοχής στην πολιτική ζωή της χώρας, κάποιων εκ των πραγματικών και μη πρωτεργατών του πολυτεχνείου. Ο μεγαλειώδης αγώνας κατά της χούντας έφερε τη Δημοκρατία, αλλά δυστυχώς οι καπηλευτές των ιδανικών και των οραμάτων του πολυτεχνείου έφεραν την πατρίδα μας, ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Η αλήθεια αυτή είναι σκληρή αλλά απαραίτητη για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας νοοτροπίες και παθογένειες που σημάδεψαν τη μεταπολίτευση και να πάμε μπροστά χτίζοντας μία νέα Ελλάδα της αξιοκρατίας, της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Το πολυτεχνείο αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και μας δείχνει παράλληλα, ότι είναι ανάγκη να εμπιστευτούμε τη νεολαία μας για να τη δούμε πρωτοπόρο στον αγώνα για τη δημιουργία της νέας Ελλάδας.

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Γρεβενών

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 17th, 2012 at 14:11 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply