Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης στον Star-Fm 933: Το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο…

Νοεμβρίου 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-MLZCF1l5gZI/UKaTgmHS1mI/AAAAAAABIEs/zTtrc4TWcO8/s1600/PB163210.JPGΜε μοναδικό θέμα το μέλλον του κολυμβητηρίου Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/11) εκπομπή στον Star- Fm 933, με πολλούς καλεσμένους.

Τοποθετήθηκαν ο Γραμματέας του ΔΣ του συλλόγου Μεγαλέξανδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων παιδιών του Συλλόγου, Βασίλης Μπαλντούμης, οι γυμναστές –προπονητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας Δημήτρης Ζαψαλής και Γιάννης Βραβοσινός, όπου αναφέρθηκαν στη σημασία της συνέχισης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου στα Γρεβενά.

Ακούστηκαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων: Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και Πρωτέα, Ιορδάνης Καραϊορδανίδης και Μπάμπης Πενλίδης, αντίστοιχα, όπου αφού εξήραν τη δουλειά του Κολυμβητικού Συλλόγου, πρότειναν τρόπους έτσι ώστε να μπορέσουν να μειωθούν τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου…

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, δήλωσε πως τα οικονομικά των Δήμων, δεν επιτρέπουν πλέον ούτε την καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γρεβενών, ζητώντας από την πολιτεία να σταματήσει να μειώνει τις επιχορηγήσεις.

Άφησε αιχμές κατά των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου λέγοντας πως : «Δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι που θα έλυνε το πρόβλημα, όταν τα χρήματα που ερχόταν από την κεντρική εξουσία ήταν πολλά» .. και κατέληξε : «Το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο να λειτουργεί απρόσκοπτα, όλο τον χρόνο»…
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 17th, 2012 at 09:55 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply