Στα πλαίσια εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Γρεβενών που έχει στόχο τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών  μας και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με το αρμόδιο Τμήμα Πρόνοιας εγκρίθηκε η  ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι από τους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου, πρέπει να φέρουν τα εξής δικαιολογητικά στο τμήμα της Πρόνοιας, με σκοπό την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου

2)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

3)Σε περίπτωση ανεργίας άνω των έξι (6) μηνών κάρτα ανεργίας θεωρημένη από τον ΟΑΕΔ και σε περίπτωση μακροχρόνιας ανεργίας θεωρημένη, συνοδευμένη με βεβαίωση μακροχρόνιας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

4)Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.

5)Αντίγραφο του Ε1(άγαμοι- μοναχικά άτομα  με ετήσιο εισόδημα έως 5000 ευρώ ή διμελείς οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 6000 ευρώ και 1000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος)  και Ε9 ή βεβαίωση από τη Δ.Ο.Υ. περί μη υποχρέωσης καταβολής δήλωσης.

6)Βεβαίωση μόνιμου κατοίκου ή λογαριασμό ΔΕΚΟ.

7)Σε περίπτωση αναπηρίας (67% και άνω ) απόφαση υγειονομικής επιτροπής που αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας.

8)Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θεωρήσει χρήσιμο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (ανάλογα με την περίπτωση του αιτούντος).

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.