Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Καταλήψη του Δήμου – Επίσκεψη του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών στους εργαζόμενους…

Νοεμβρίου 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, αντιπροσωπεία της ΕΓ του Νομαρχιακού  Τμήματος  της ΑΔΕΔΥ Νομού  Γρεβενών επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Γρεβενών, οι οποίοι αφού πραγματοποίησαν κατάληψη του Δήμου , συνεχίζουν τον αγώνα τους με  κατάληψη του χώρου της διεύθυνσης προσωπικού με στόχο να μη φτάσουν οι λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων που θα  τεθούν σε διαθεσιμότητα, στην κεντρική διοίκηση.

Τα μέλη της ΕΓ αφού εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων του Δήμου,  δήλωσαν  την αντίθεσή στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει  άμεσα  στην υλοποίηση του   μέτρου  της διαθεσιμότητας μονίμων ή αορίστου χρόνου δημοτικών υπαλλήλων, μέτρο που οδηγεί  ουσιαστικά σε απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο.

Επίσης τα μέλη της ΕΓ τόνισαν ότι, οι μαζικές  απολύσεις που προωθεί η συγκυβέρνηση στο Δημόσιο γενικότερα  θα έχουν αρνητικές συνέπειες όχι μόνο για τους εργαζόμενους, αλλά και για όλες τις λαϊκές οικογένειες, καθώς συρρικνώνονται ακόμα περισσότερο μια σειρά σημαντικές υπηρεσίες.

Τέλος η  ΕΓ του Νομαρχιακού  Τμήματος  της ΑΔΕΔΥ Νομού  Γρεβενών καλεί όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και συνεχή αγώνα  για να μην προχωρήσουν οι απολύσεις στο Δημόσιο , αλλά και για να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση και επιβλήθηκε από την τρόικα ,ΕΕ και ΔΝΤ, που οδηγεί τους εργαζόμενους σε εργασιακό μεσαίωνα.

Για  την  Εκτελεστική  Γραμματεία

Ο    Γραμματέας                                Ο  Πρόεδρος

Λιάμπας Στέργιος                        Μιχαλογιάννης  Κων/νος

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 16th, 2012 at 16:46 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply