Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φυγάδευσαν τον Βενιζέλο από την Τράπεζα Ελλάδος (Video)

Νοεμβρίου 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαμαρτυρία ιδιωτών μικροομολογιούχων έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος…

Σε περικύκλωση του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας προχώρησαν δεκάδες ιδιώτες – μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το “κούρεμα” των ομολόγων τους, εν όψει της προγραμματισμένης για τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης, συνάντησης του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτίριο, επί της οδού Ομήρου.

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, χτυπώντας το και  εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, απώθησαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε. Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση θα παρίστατο και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

Επίθεση στον Βενιζέλο από ομολογιούχους από allthewebnews

Πώς σχολίασε το περιστατικό το ΠΑΣΟΚ

Για μικρή ομάδα “αγανακτισμένων” ομολογιούχων που παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, σήμερα το απόγευμα, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με το διοικητή και στελέχη της Τράπεζας, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι “η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία”.

“Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι “αγανακτισμένοι” ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους”, σημειώνεται.

“Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί”, καταλήγει η ανακοίνωση.

news247.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 15th, 2012 at 09:11 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply