Ακίνδυνος ξανά ο Παναθηναϊκός, έμεινε στο 0-0 στην Κέρκυρα στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής – Δείτε τη βαθμολογία

Για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος επιθετικά και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κέρκυρα, μετά το 0-0 στο νησί των Φαιάκων, ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν τους Πράσινους που είχαν και πάλι σε καλή ημέρα τον Καρνέζη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία για τον ΠΑΟ, ενώ η Κέρκυρα παρέμεινε αήττητη για 6η φορά.

Οι Πράσινοι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους εμφάνισαν τα ίδια ακριβώς στοιχεία που διακρίνουν το παιχνίδι τους από το ξεκίνημα της περιόδου. Ανούσια κατοχή της μπάλας, πολλά λάθη μετά τη δεύτερη-τρίτη πάσα και επιθετικά…μηδέν φάσεις.

Οι γηπεδούχοι «περίμεναν» τον αντίπαλό τους στο μισό γήπεδο και με αντεπιθέσεις ήταν σαφώς πιο απειλητικοί. Στο 7′ το σουτ του Λεόν απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Καρνέζης, ενώ ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Μπάρκογλου πέρασε λίγο άουτ. Οι φωνές του Φερέιρα δεν εισακούονταν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο στα λάθη.

Η μοναδική αξιόλογη φάση για την αθηναϊκή ομάδα στο πρώτο μέρος προήλθε από «στημένη φάση». Το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

Στο β’ μέρος η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε, παρά τις γρήγορες αλλαγές του Φερέιρα, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν…πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να…χτυπήσουν.

Στο 70′ λίγο έλλειψε να προηγηθούν, αλλά το σουτ του Μπάρκογλου από το ύψος της περιοχής δεν ήταν καλό και ο Καρνέζης μπλόκαρε. Η καλύτερη στιγμή γιαν τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 87′ με τον Αναστασόπουλο να κάνει σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Κουΐνσι.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Κέρκυρα – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
Κίτρινες: Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Αναστασόπουλος, Τσοκάνης – Πετρόπουλος
ΚΕΡΚΥΡΑ (Ακης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης (69΄ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεόν (90΄ Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης (79΄ Τσοκάνης), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (46΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (60΄ Πετρόπουλος)

ΔΟΛ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 28
2. ΠΑΟΚ 23
3. Πανιώνιος 18
4. Ατρόμητος 17
5. Αστέρας Τρίπολης 17
6. ΟΦΗ 13
7.ΠΑΟ 13
8. ΠΑΣ Γιάννινα 12
9. Πλατανιάς Χανίων 12
10. Κέρκυρα 11
11. Άρης 10
12. Βέροια 9
13. Ξάνθη 9
14. Λεβαδειακός 9
15. Πανθρακικός 9
16. ΑΕΚ 5

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.