Το κόστος φτάνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ
Έλληνας ανοίγει το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στον κόσμοΕκατομμύρια στη βιομηχανία του σεξ επενδύει ο Πίτερ Λάσκαρης είκοσι χιλιόμετρα έξω από τη Βιέννη. Για την ακρίβεια, ανοίγει οίκο ανοχής ο οποίος θα εξυπηρετεί έως και 1.000 πελάτες ημερησίως και θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2014.

Τα μεγέθη του FUNmotel όπως θα ονομάζεται, είναι εντυπωσιακά. Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, σε μία έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων, θα αναπτυχθούν κτίρια 11.000 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί θα υπάρχουν 147 «δωμάτια υπηρεσίας», χώροι διασκέδασης από ντίσκο ως εστιατόρια, πάρκινγκ για 350 αυτοκίνητα και πούλμαν, ενώ τουλάχιστον 1.000 τ.μ. θα είναι ο χώρος των 150 εργαζομένων κοριτσιών.

Εκεί θα μπορούν να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά, να κάνουν γυμναστήριο, σπα, θεραπείες ομορφιάς αλλά και να περνούν από ιατρικές εξετάσεις.

Όπως δηλώνει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, το εγχείρημα θα κοστίσει 16 εκατ. ευρώ, ενώ συμπληρώνει πως η πορνεία στην Αυστρία είναι νόμιμη. Υπάρχουν περίπου 700 οίκοι ανοχής ενώ η φορολογία ισχύει όπως σε κάθε άλλη επιχείρηση.

Ο παππούς του Πίτερ ήταν Πειραιώτης, εκείνος όμως γεννήθηκε το 1971 στην Αυστρία και αμέσως μόλις τελείωσε τις οικονομικές σπουδές του, μπήκε στο χώρο των «κόκκινων φαναριών».

Η αλυσίδα οίκων ανοχής που λειτουργεί σήμερα αριθμεί 150 «σπίτια του έρωτα». Στην Ελλάδα έχει λίγους συγγενείς και έρχεται μόνο για διακοπές προτιμώντας τη Θάσο.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.