Ήταν… Ατρόμητος απέναντι στους «Πάνθηρες»

Τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε στο Περιστέρι του Πανιωνίου με 1-0. Το γκολ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς σημείωσε στο 30ό λεπτό του αγώνα ο Θανάσης Καραγκούνης, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αμέσως άρχισε να πολιορκεί την άμυνα του Πανιωνίου. Μόλις στο 2′ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Περιστερίδης έκοψε το πολύ καλό σουτ του Δημούτσου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 29ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ. Τότε ο Καραμάνος έκανε το σουτ από πλάγια, με τον Περιστερίδη να είναι εκτός εστίας, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι πριν φύγει άουτ.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Καραμάνος το πέτυχε ένα λεπτό αργότερα ο Καραγκούνης. Ο νεαρός μέσος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ανασυντάχθηκε και προσπάθησε να απαντήσει.

Στο τελευταίο μάλιστα λεπτό του Α’ μέρους έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αυλωνίτης έπιασε την κεφαλιά, όμως αυτή σταμάτησε στο δοκάρι του Ιτάνζ!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι δραστήριοι. Στο 54′ βγήκαν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, ο Καραμάνος έκανε το γύρισμα, ο Καραγκούνης πάσαρε στον Πίτου Γκαρσία, με τον τελευταίο να μην πιάνει καλό το σουτ και να αστοχεί μέσα από την περιοχή, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Ο Πανιώνιος με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπάθησε και πάλι να απειλήσει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους για να διασπάσει την καλά σχεδιασμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μήτσιος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπρίτο, Σκόνδρα – Ανδράλα, Γουνδουλάκη.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (76′ Μπέλιτς), Καραμάνος (90′ Φυτανίδης) , Πίτου Γκαρσία (76′ Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24′ λόγω τραυματισμού Ανδράλας), Ρόβας (67′ Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65′ Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγε.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.