Ο ΟΦΗ με ηγέτη τον Μίρνε Σίσιτς λύγισε την αντίσταση της Βέροιας και πήρε τη νίκη με 2-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε σήμερα καθώς συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στην καριέρα του ως προπονητής, ήταν εμφανώς ανώτερη και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Σόουζα (41′) και Λαμπρόπουλου (59′).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά και ανέλαβε γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα. Με κινητήριο μοχλό τον Σίσιτς κέρδισε μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πίεσε την άμυνα της Βέροιας.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Γουναρίδη. Η πίεση του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 41ο λεπτό του αγώνα, καθώς τότε άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Σίσιτς, ο Σόουζα με προβολή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που πανηγύρισαν. Στο 59′ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Λαμπρόπουλο να σκοράρει μετά από καταπληκτική ενέργεια του Σίσιτς και παράλληλη πάσα του Σλοβένου μέσου.

Κάπου εκεί κρίθηκε το ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν αδύναμοι να ανατρέψουν τα δεδομένα του ματς. Ο ΟΦΗ μάλιστα πίεσε και για το τρίτο γκολ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε…

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωαννίδης, Σίσιτς – Καλογέρης, Ολαϊτάν
Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης (78′ Ζορμπάς), Παπάζογλου (63′ Βιτώρος), Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (78′ Μπούρμπος), Σόουζα, Σίσιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καλτσάς (83′ Παυλίδης), Ολαϊτάν, Κόστλι (64′ Πέρεζ), Ιωάννου (83′ Μπελόν).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.