http://img.protothema.gr/673654EC22CCD75C368D22E0CAD52A86.jpgTην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές σχολικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Παιδείας δεν θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι εκπαιδευτικοί και οι εκπρόσωποι των μαθητικών συμβουλίων θα διοργανώσουν στα σχολεία εκδηλώσεις, ομιλίες για τη σημασία των γεγονότων του Πολυτεχνείου.

Όσα σχολεία θα είναι απογευματινά όπως και τα ολοήμερα, θα πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του πρωινού κύκλου, κατόπιν συνεννοήσεως με τους διευθυντές των αντίστοιχων συστεγαζόμενων σχολείων ενώ μετά τον εορτασμό δεν θα γίνουν μαθήματα.

Στα Εσπερινά γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια και Επαγγελματικές Σχολές οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση, στις 16 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες μέσα στο πρωινό ωράριο εργασίας με τη συμμετοχή όλου του διδακτικού προσωπικού των σχολείων.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.