Την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ρ/σ ΒήμαFm.

Δεν είμαι μέρος της εσωτερικής κρίσης, δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, αναφέροντας ότι πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση. Με την αποχώρησή του ο κ. Ανδρουλάκης, όπως είπε, θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο και την κυβέρνηση, και το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη ΔΗΜΑΡ. Παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό την Κυριακή.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει στείλει, μέχρι στιγμής επιστολή στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ούτε και στον πρόεδρο Ευ. Βενιζέλο.

Επιστολή Λοβέρδου
Την σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε με επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Ανδρέας Λοβέρδος, με σκοπό την αποτίμηση της τετράμηνης πορείας του ΠΑΣΟΚ αλλά και τη λήψη αποφάσεων για τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Λοβέρδος ζητά την σύγκλιση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ και της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού την Κυριακή και τη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα. Ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε για την επιστολή Λοβέρδου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο για την κίνηση αυτή.

Megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.