Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Αφορολόγητο πετρέλαιο για όλα τα σχολεία A’ ζώνης

Νοεμβρίου 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, μετά από ανάλυση των σοβαρών και σε πολλές περιπτώσεις δραματικών επιπτώσεων, που προκύπτουν από την εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τις περιοχές της Α΄Ζώνης:

ΤΟΝΙΖΕΙ, ότι σε περίπτωση που δε ληφθούν άμεσα μέτρα από την Πολιτεία οι συνέπειες στη λειτουργία των σχολείων, των δήμων και κυρίως των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας θα είναι δραματικές έως εξοντωτικές.

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ, ότι θα πρέπει τις αμέσως επόμενες ημέρες να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο με τη συμμετοχή όλων των Δήμων, της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και άλλων φορέων και κινήσεων πολιτών, έτσι ώστε το κεντρικό κράτος να ακούσει τη φωνή μας και επιτέλους να ανταποκριθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
(α) Να προβλεφθεί με ειδική ρύθμιση αφορολόγητο πετρέλαιο για όλα τα σχολεία της Α΄ Ζώνης σύμφωνα με το ίδιο καθεστώς που ισχύει για την αστυνομία και το στρατό.
(β) Να προβλεφθεί η επιστροφή του ειδικού φόρου στο σύνολο των πολιτών της Α΄ Ζώνης χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 8th, 2012 at 17:16 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply