Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Εκτός ΚΟ ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης

Νοεμβρίου 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ποιος είναι ο «αντάρτης» της ΝΔ

Έκπληξη προκάλεσε στη ΝΔ η στάση του Γιώργου Κασαπίδη να δηλώσει «παρών» κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Οι πρώτες πληροφορίες για τις προθέσεις του βουλευτή Κοζάνης είχαν φτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο από το απόγευμα της Τετάρτης, κινητοποιώντας έναν μηχανισμό που ξεκίνησε τις επαφές με τον βουλευτή σε μια προσπάθεια να τον πείσει να ψηφίσει το πακέτο των μέτρων.

Ο 41χρονος βουλευτής που με το «παρών» του βρέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας είχε τοποθετηθεί τομεάρχης της ΝΔ το 2009, από τον τότε νεοεκλεγέντα τότε πρόεδρο, Αντ. Σαμαρά.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1996) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (2000) του ιδίου πανεπιστημίου στην Αγροτική Οικονομία.

Παράλληλα με την έναρξη των μεταπτυχιακών του σπουδών (1998), ανέλαβε την επιμέλεια και παρουσίαση σε τοπικό κανάλι της τηλεοπτικής εκπομπής «Αναζητώντας τη Δήμητρα», με αντικείμενο αγροτικά και περιβαλλοντικά θέματα. Ένα χρόνο αργότερα, ανέλαβε και την επιμέλεια του ρεπορτάζ αγροτικής – περιβαλλοντικής πολιτικής για το δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού.(West Channel).

Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών (2000), ίδρυσε γραφείο σύνταξης μελετών αγροτικών προγραμμάτων, με έδρα την Κοζάνη. Στο πλαίσιο των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, εργάσθηκε ως εκτιμητής ζημιών αγροτικών καλλιεργειών στον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ως συντάκτης αιτήσεων ΟΣΔΕ για λογαριασμό της ΕΑΣ Κοζάνης.

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Τον Δεκέμβριο του 2009, του ανατέθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, ο τομέας Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 8th, 2012 at 10:42 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply