Ανοίγει και πάλι τα φτερά του εκτός επικράτειας

Στα 32 του χρόνια, ο Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos, ανοίγει και πάλι τα φτερά του εκτός επικράτειας, με το ρωσικό κοινό να τον αποθεώνει στην πρώτη του επίδειξη στη Μόσχα.

Ο σχεδιαστής «μαγνήτισε» τα βλέμματα περίπου 1.000 καλεσμένων στην Εβδομάδα Μόδας της Ρωσίας, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Γκοστινι Ντβορ.

Το δικό του show με την συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο από το κοινό, όσο και από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Τα τριάντα μοντέλα, μεταμορφωμένα σε dark glam amazon look με μάξι τουαλέτες επεξεργασμένες και κεντημένες με αληθινά κρυστάλλινα κοσμήματα, ημιπολύτιμους λίθους και ειδικής κοπής κρυστάλλινα πλέγματα κατέπληξαν κοινό και κριτικούς!

Επεξεργασμένα δέρματα, κεντημένα με μεταλλικούς κρίκους, πλεγμένες μεταξωτές κλωστές με χειροποίητη επεξεργασμένη τεχνική σε ρούχα, πολλές γαλλικές αραχνοΰφαντες δαντέλες, μεταξωτά σιφόν κοσμήματα από καθρέφτη και όχι μόνο, εντυπωσίασαν το luxury κοινό του σχεδιαστή.



www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.