Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παπανδρέου: Ακύρωσε cocktail πάρτι για να ψηφίσει τα μέτρα

Νοεμβρίου 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μπορεί να ακυρώθηκε η ομιλία του Γ. Παπανδρέου για την εμπειρία του ως Έλληνας πρωθυπουργός, ωστόσο οι καλεσμένοι πρέπει να γλίτωσαν αρκετά χρήματα – Δείτε το κόστος του τραπεζιού των “8” και την τιμή κατ’ άτομο

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ακύρωσε την ομιλία του στο Τορόντο του Καναδά, προκειμένου να δηλώσει ηχηρό παρών στη Βουλή, την ώρα που θα ψηφίζονται τα νέα μέτρα λιτότητας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με συνεργάτες του, ακύρωσε την προγραμματισμένη συμμετοχή του, για το οποίο είχε πάρει ειδική άδεια από τη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή κατ’ άτομο για όσους θα ήθελαν να ακούσουν την ομιλία του κ. Παπανδρέου είχε διαμορφωθεί από τα 190 έως τα 430 δολάρια.

Για τα δε τραπέζια των οκτώ ατόμων, το κόστος ανερχόταν σε 2.825 δολάρια.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει από τη Βουλή επταήμερη άδεια, προκειμένου η απουσία του από την Ελλάδα να είναι δικαιολογημένη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε προγραμματίσει να μεταβεί στο Τορόντο του Καναδά, το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, ώστε να αναλύσει τις εμπειρίες του ως πρωθυπουργός.

news247.g

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 7th, 2012 at 10:42 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply