Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέντε προσφορές για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ

Νοεμβρίου 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ

http://img.protothema.gr/3A553F3CAE5C4B27C4792EFCD5BB5A9E.jpgΠέντε εταιρείες και κοινοπραξίες υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση του Ομίλου της ΔΕΠΑ, ανακοινώθηκε από το Ταμείο.

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση, η οποία είχε αποσταλεί στους 14 υποψήφιους επενδυτές που προεπιλέχθηκαν κατά τη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες: Gazprom, Negusneft, Socar, η κοινοπραξία των εταιρειών Μ&Μ GasCo-Μυτιληναίος-Motor Oil, καθώς και οι εταιρείες PPF και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι οποίες υπέβαλαν από κοινού προσφορά.

Οι σύμβουλοι αποκρατικοποίησης μελετούν τις προσφορές και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υποβάλουν την πρότασή τους προς το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, για τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (των δεσμευτικών προσφορών).

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Ιωάννης Εμίρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της επενδυτικής κοινότητας και την εμπιστοσύνη της στη χώρα, τις προοπτικές του Ομίλου ΔΕΠΑ παρά τη δύσκολη συγκυρία και τις διαδικασίες του ΤΑΙΠΕΔ».

ΑΠΕ

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 7th, 2012 at 17:56 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply