Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«RIP Jim Carrey» – Άδικο «τέλος» για τον Jim Carrey..

Νοεμβρίου 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

«RIP Jim Carrey»! Αυτή τη φορά η είδηση δεν έφυγε από δημοσιογράφο που είχε μακάβριο χιούμορ, αλλά από μια σελίδα στο Facebook, που ο δημιουργός της ήταν πεπεισμένος, ότι ο διάσημος ηθοποιός σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Η ιστορία ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη, όταν η σελίδα «RIP Jim Carrey» έκανε την εμφάνισή της στο ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα στο Facebook.

Η είδηση αναπαράχθηκε και την πληροφορήθηκε και ο εκπρόσωπος του διάσημου κωμικού ηθοποιού, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός στο Ε!, τονίζοντας πως ο Carrey είναι ζωντανός και χαίρει άκρας υγείας.

Τους τελευταίους μήνες, οι χρήστες του Twitter, του Facebook και μερικά blogs έχουν «πεθάνει» τον Morgan Freeman, τον Bill Cosby, τον Kris Jenner, τον Vanilla Ice, τον Eddie Murphy, τον Brad Pitt και πολλούς ακόμη.

www.enikos.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 7th, 2012 at 14:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply