ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μετά την από 21-10-2012 συνεδρίαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του Καταστατικού του Συλλόγου, σας προσκαλούμε σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών (Εργ. Πρωτομαγιάς 2, 3ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα ημερή-σιας διάταξης :

  1. Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Προϋπολογισμός νέου οικον. έτους.
  3. Διάφορα Θέματα – Ψηφίσματα
    1. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής θα αρχίσουν με τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και θα ολοκληρωθούν στις 8+30 μ.μ. της ίδιας μέρας. Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά τις 8+30 μ.μ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη α) Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ελεγκτικής Επιτροπής, γ) Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών και δ) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα γίνουν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 από ώρα 11 π.μ. μέχρι ώρα 5 μ.μ. Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά τις 5 μ.μ.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού, γίνεται προς το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την Τετάρτη 28-11-2012 ώρα 8 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Σωματείου  (ώρα 6-7 μ.μ. – τηλ. 6974.301.201).

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Γεν. Γραμματέας                          Η  Πρόεδρος

 

 

Αντώνης Αργυρόπουλος                      Μαρία  Ρόβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.