http://1.bp.blogspot.com/-KCtP-032MEA/UJi0_VD-jGI/AAAAAAABEwQ/dXy2ShLaQXk/s1600/3.jpgΟι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ – Διθέσιο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ Γρεβενών, ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία πιάνου μεγάλης αξίας και επιπλέον του χρηματικού ποσού των 250 € τα οποία διατέθηκαν από τον Συνεταιρισμό ιδιοκτητών Ταξί Π.Ε. Γρεβενών «Πίνδος».

Η παράδοση έγινε την Παρασκευή 02-11-2012, στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γρεβενών από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Κλεισιάρη Γιώργο και τον ταμία κ. Λιάκο Ευάγγελο.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. επισήμανε ότι εκτός της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών που υλοποιεί, ο Συνεταιρισμός «Πίνδος» αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της κοινότητας των σχολείων ΣΜΕΑΕ διότι στα 10 χρόνια λειτουργίας τους υπήρξε συμπαραστάτης και αρωγός.

Μεταξύ άλλων τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά, ασφαλείς για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Το παράδειγμα τους να συμπαρασύρει και άλλους συμπολίτες ακόμα και τώρα στις σημερινές δυσχερείς οικονομικές εποχές.

 

Με εκτίμηση

Τζάτζης Κων/νος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.