Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Μνημονίου

Νοεμβρίου 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε όλα τα μέτρα που περιέχει και την αιτιολογική τους έκθεση

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του ΜνημονίουΗ ώρα της αλήθειας για τους πολίτες αλλά και την κυβέρνηση συνασπισμού έφθασε, καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας κατατέθηκε στη Βουλή το περιβόητο πολυνομοσχέδιο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που θα γονατίσουν περισσότερο τους έλληνες πολίτες και τα οποία μπορεί να αποτελούν την αιτία για τιναχτεί στον αέρα ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Στο Μαξίμου εξακολουθούν να αισιοδοξούν για την υπερψήφιση των μέτρων παρά το γεγονός πως νωρίτερα επικράτησε πανικός στην είδηση ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν υπογράφει για τα μέτρα. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη ο οποίος με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έπεισε τον κ. Ρουπακιώτη να υπογράψει τελικά τα μέτρα και έτσι η εμπλοκή λύθηκε.

Διαβάστε την αιτιολογική έκθεση

Διαβάστε το πολυνομοσχέδιο

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 6th, 2012 at 07:24 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply