Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Πρόσκληση σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση…

6 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μετά την από 21-10-2012 συνεδρίαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του Καταστατικού του Συλλόγου, σας προσκαλούμε σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών (Εργ. Πρωτομαγιάς 2, 3ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα ημερή-σιας διάταξης :

  1. Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Προϋπολογισμός νέου οικον. έτους.
  3. Διάφορα Θέματα – Ψηφίσματα
    1. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής θα αρχίσουν με τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και θα ολοκληρωθούν στις 8+30 μ.μ. της ίδιας μέρας. Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά τις 8+30 μ.μ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη α) Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ελεγκτικής Επιτροπής, γ) Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών και δ) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα γίνουν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 από ώρα 11 π.μ. μέχρι ώρα 5 μ.μ. Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά τις 5 μ.μ.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού, γίνεται προς το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την Τετάρτη 28-11-2012 ώρα 8 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Σωματείου  (ώρα 6-7 μ.μ. – τηλ. 6974.301.201).

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Γεν. Γραμματέας                          Η  Πρόεδρος

 

 

Αντώνης Αργυρόπουλος                      Μαρία  Ρόβα

This entry was posted on Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 2012 at 20:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply