Απομακρύνθηκαν χωρίς απρόοπτα

http://img.protothema.gr/20236FD1CE0D776D2B9292FF5EAC1003.jpgΈτριβαν τα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν επί της Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη, όταν είδαν ξαφνικά να περνάει μπροστά τους μια… παρέλαση από πάπιες! Δεκάδες πουλερικά διέσχιζαν καμαρωτές τον πολυσύχναστο δρόμο με κίνδυνο να βρεθούν στις ρόδες των αυτοκινήτων!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Εγνατίας οδού προς το Μάιστρο και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και, για καλή τύχη των παπιών, όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν επιτρέποντάς τους την ασφαλή διέλευση. Επειδή, όμως, έδειχναν να μην μπορούν να προσανατολιστούν, χρειάστηκε η επέμβαση… αστυνομικών για να τις καθοδηγήσουν!

Τα παπάκια φαίνεται ότι το έσκασαν από κάποιο κοτέτσι της περιοχής αναζητώντας τροφή, αλλά βρήκαν… περιπέτεια καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής! Πάντως, απομακρύνθηκαν τελικά χωρίς απρόοπτα από την Εγνατία οδό και η κίνηση των οχημάτων συνεχίστηκε κανονικά.

Μανώλης Βάιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.