Άρχοντας  ο Πυρσός!!!

Με το σκορ του θεσμού του κυπέλλου, νίκησε και στο πρωτάθλημα τα Γρεβενά Αεράτα ο Πυρσός σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και πέτυχαν μεγάλη νίκη απέναντι στα Γρεβενά Αεράτα με σκορ 0-3, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που κατά διαστήματα είχε καλό ρυθμό.

Το γρήγορο γκολ του Κουτσομήτρου…
στο 14’ο λεπτό έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του, αποβάλλοντας το άγχος, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, σε αντίθεση των Αεράτων,  που στη συνέχεια ισορρόπησαν και πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη δεν έχασε την ευκαιρία ο Πυρσός να διπλασιάσει στο 64′ το σκορ, όταν ο Κουτσομήτρος κέρδισε πέναλτι για να εκτελέσει εύστοχα ο Κοσμίδης για το 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Τσαρτσαρής στο 84’ο λεπτό.

Διαιτησία: Φωτιάδης, Κεντζιόπουλος, Μπιτής  (Καστοριάς).

ΑΕΡΑΤΑ: Χριστάκης, Αλεξανδρής, Λάλλος Π. (67′ Τσαπατσάρης), Δημητριάδης, Λάλλος Θ. (34′ Ίττης), Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Δημόπουλος, Χαματάι, Μπαλοδήμος, Ντινόπουλος (79′ Αποστολίδης)

ΠΥΡΣΟΣ: Αθανασόπουλος (85′ Τζιόγκου), Τσαρτσαρής, Ευαγγελόπουλος, Δούμας (68′ Μπόζιαρης Π.), Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου, Μπόλλος, Κουτσομήτρος, Κοσμίδης (66′ Καραγιάννης), Γκέτσιος.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα στο Blog του Κώστα Ντίγκου  vatolakkiotis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.