Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάπιες διέκοψαν την κυκλοφορία στην Εγνατία

5 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απομακρύνθηκαν χωρίς απρόοπτα

http://img.protothema.gr/20236FD1CE0D776D2B9292FF5EAC1003.jpgΈτριβαν τα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν επί της Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη, όταν είδαν ξαφνικά να περνάει μπροστά τους μια… παρέλαση από πάπιες! Δεκάδες πουλερικά διέσχιζαν καμαρωτές τον πολυσύχναστο δρόμο με κίνδυνο να βρεθούν στις ρόδες των αυτοκινήτων!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Εγνατίας οδού προς το Μάιστρο και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και, για καλή τύχη των παπιών, όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν επιτρέποντάς τους την ασφαλή διέλευση. Επειδή, όμως, έδειχναν να μην μπορούν να προσανατολιστούν, χρειάστηκε η επέμβαση… αστυνομικών για να τις καθοδηγήσουν!

Τα παπάκια φαίνεται ότι το έσκασαν από κάποιο κοτέτσι της περιοχής αναζητώντας τροφή, αλλά βρήκαν… περιπέτεια καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής! Πάντως, απομακρύνθηκαν τελικά χωρίς απρόοπτα από την Εγνατία οδό και η κίνηση των οχημάτων συνεχίστηκε κανονικά.

Μανώλης Βάιας

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, 2012 at 12:16 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply