Ο… Θεός μαζί του!

Ο… Θεός μαζί του!Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε του Λεβαδειακού στα Πηγάδια με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι στο 74′.

Το ποδόσφαιρο… κακοποιήθηκε για ακόμα μία φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Το επίπεδο των ομάδων θύμιζε… σχολικό πρωτάθλημα, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, υπερβολική προσήλωση στην άμυνα και φυσικά κανένα ρίσκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί ούτε μία φάση μέχρι το γκολ, που ήταν κι αυτό ανάλογο της ποιότητας του αγώνα.

Στο 74′ από πλάγια θέση ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι σούταρε στο δεξί δοκάρι, η μπάλα στην επιστροφή της βρήκε στην πλάτη του πεσμένου στο έδαφος Κυριακίδη και κατέληξε στα δίχτυα!

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τζάκσον Μεντί έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή του Λοντίγκιν και είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή του Λεβαδειακού, που παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης με έξι βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Ξάνθη.
Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη – Λεβαδειακός για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Κίτρινες: Ντάνι, Βασιλακάκης, Καζούμπα, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι – Μαχαίρας, Μεντί, Χοσέμι

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας (19′ λ.τρ. Κομεσίδης), Βάλλας, Καζούμπα, Μαρσελίνιο, Μαρίν (63′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Φλίσκας (46′ Ονουάτσι), Βασιλακάκης, Ντάνι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (39′ Ροζέριο), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μαχαίρας (65′ Μίλιεβιτς), Κόρμπος (78′ Μπρίτο), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου

 

ΔΟΛ  και ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.