http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/4035F5096EFDABB6DF6F4E86B70F4021.jpgΗ μικρή Αμπιγκέιλ βαρέθηκε τις αμερικανικές εκλογές και έβαλε τα κλάματα. Το βίντεο ενός τετράχρονου κοριτσιού που κλαίει μπροστά στους γονείς του λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί πια να τους ακούει να μιλάνε για «τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ» έχει προκαλέσει αίσθηση στις ΗΠΑ όπου τα μέσα ενημέρωσης έχουν κορεσθεί από την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων πέντε ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών.

Το βίντεο που ανέβασε στο Youtube η μαμά της Αμπιγκέιλ δείχνει το κοριτσάκι να κλαίει: «Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ». Εκτός κάμερας, η μαμά του το ρωτάει: «Γι’ αυτό κλαις;» Το κοριτσάκι, το οποίο φοράει μια μπλούζα Hello Kitty κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

«Σύντομα θα τελειώσει, σύμφωνοι; Οι εκλογές σύντομα θα τελειώσουν», λέει η μαμά ενώ η μικρή απαντά ok.

Οι χρήστες είδαν σχεδόν δύο εκατομμύρια φορές το βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει ατέλειωτα σχόλια στο Twitter και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου το κοριτσάκι γρήγορα επονομάσθηκε «Μπρόνκο Μπάμα γκερλ». Έχει γίνει το σύμβολο της κούρασης που έχει καταλάβει ορισμένους Αμερικανούς έπειτα από μήνες συζητήσεων.

«Είμαστε άραγε όλοι Μπρόνκο Μπάμα γκερλ, τόσο κουρασμένοι απ’ αυτή την εκστρατεία που θα μπορούσαμε να βάλουμε τα κλάματα;» αναρωτιέται ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας «Κρίστιαν Σάιενς Μόνιτορ».

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι είχε ακοούσει στο αυτοκίνητο μια εκπομπή του NPR, του δημόσιου αμερικανικού ραδιοφώνου, το οποίο ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη.
«Εξ ονόματος του NPR και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης, ζητούμε συγγνώμη από την Αμπιγκέιλ (…). Πρέπει να το παραδεχθούμε, η εκστρατεία ήταν μακρά και για μας. Ας πούμε λοιπόν στον εαυτό μας ‘μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη», έγραψε στο μπλογκ του NPR ο Μαρκ Μέμοτ, αρμόδιος του ραδιοσταθμού για τις σχέσεις με τους ακροατές.


4χρονο κοριτσάκι κλαίει για τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϊ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.