Προσωπικές επαφές του Βενιζέλου με βουλευτές που προσανατολίζονται στο «όχι»

Επαφές Βενιζέλου και συμμάζεμα του ΠαΣοΚΣυνεχείς επαφές του Μεγάρου Μαξίμου με την Ιπποκράτους πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες και εν όψη της καταθέσεως του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, τη Δευτέρα, στη Βουλή.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανησυχεί και κάνει ότι μπορεί για την υπερψήφιση των πακέτων των νέων μέτρων με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ήδη έχει διαμηνύσεις στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, ότι χωρίζει ο δρόμος τους με το ΠαΣοΚ όσων βουλευτών δεν ψηφίσουν «ναι».

Ωστόσο οι ανησυχίες παραμένουν παρά τη σκληρή στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Άλλωστε μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ήδη δύο βουλευτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα, ενώ αλλοι τέσσερις δίνουν σημάδια απόσχισης από την θέση του πρέδρου του κόμματος.

Ο πρόεδρος συναντήθηκε το Σάββατο με τον Κ. Σκανδαλίδη και μίλησε με τον Μ. Μπόλαρη

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να συμμαζέψει τις φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα του, ενόψη της ψήφισης των νέων μέτρων και του προϋπολογισμού του 2013 στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί για 15 λεπτά με τον Κώστα Σκανδαλίδη και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Μπόλαρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.